Kosten

Vergoede zorg

Praktijk de Blauwe Zeester biedt hulp binnen de Jeugd-GGZ. Dit wordt vaak vergoed door de gemeente waarin uw kind staat ingeschreven.

Praktijk de Blauwe Zeester heeft een aanvraag ingediend voor een contract met 10 gemeenten uit regio Haaglanden (Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer). Op dit moment is er nog geen contract met 10 gemeenten en is vergoede zorg nog niet mogelijk vanuit Praktijk de Blauwe Zeester. Zodra er vergoede zorg mogelijk is, wordt het op de website vermeld.

Niet vergoede zorg

Op dit moment is het alleen mogelijk om de hulpverlening van Praktijk de Blauwe Zeester zelf te betalen. De kosten per behandelsessie zijn € 90,- per sessie (60 min). De kosten voor onderzoek worden op aanvraag specifiek berekend. De tarieven zijn inclusief voorbereiding, materiaal en administratie. In overleg worden telefonische en e-mail behandelconsulten in rekening gebracht.


Betaalwijze

De factuur ontvangt u per email. De betaling dient binnen 14 dagen voldaan te worden op rekeningnummer NL63KNAB0403184509 t.n.v. Anne Mulder GZ-psycholoog en Orthopedagoog te Den Haag.
Graag het factuurnummer vermelden.